Někteří se zde podivují, že stát vynaložil 32 milionů korun za reklamu, respektive za účast v michelinském průvodci, avšak zapomínájí na to, že tyto restaurace prakticky obratem to, co stát vydá za jejich reklamu ať už přímo, či nepřímo do státního rozpočtu vrátí…
Určitě to má podstatně větší smysl než podporovat naše chcemepráci.

V poslední době mám problém v Praze najít slušnou restauraci, kde by to nebylo příliš drahé a dalo by se tam posedět s kamarády.
Aby to nebyla vyloženě zaplivaná hospoda, ale aby si tam mohl něco dát i obyčejný pracující Čech.
Takže jestli máte nějaký tip, tak sem s ním.
Líbila se mi Stará Kovárna, ale tam je teď nějaká hrůza.
Paráda! Dvě michelinské hvězdy to je fakt super pro českou kuchyni. Gratuluju celému týmu!👍
gratulace Honzo 👍, šel jsi za tím dlouhou cestu z Glasgow, ale jsem si jistý že hrnce po svých kuchařích určitě nehážeš 🤭

Kostka ve skluzu za tři litry. No děkuji pěkně. Snobismus.
Gratuluji panu Knedlovu, protože je to samozřejmě na reprezentativní úrovni České republiky. Nicméně jako šéfkuchař nesdílím jeho názor viz.: "Nesouhlasím s tím, že kuchař musí být tvrdý, jinak to nejde. Neboť podle mě právě empatie a klid dělají tým silnějším". Dělám šéfkuchaře pouze 23 let, a jistě nemám takové zkušenosti jako on, ale nedovedu si představit, že bych alespoň 10x denně v kuchyni nebouch jak papiňák, neletěla přes celou kuchyň pánvička nebo...
Dobry tak nas daňove poplatniky stala jedna hvězda 3,5 milionu to je super to bohačum zaplatit co se tam choděj nažrat tak dobrou chuť za naše penize mi si dame gulaš a pivo na vesnici někde
Větší nesmysl si jeden muže jen ztěží představit. Je to placená agitka, nic víc. Těsně před válkou bylo v Moskvě vyhlášeno 8 restaurací s michelinskými hvězdami. Přitom každý věděl, že moskevské restaurace byly na úrovni jedné až dvou hvězd už tak od roku 2011…Jenže nebyla dohoda a ani platby. Znával jsem dost restaurací v Bavorsku - jedná a dvě hvězdy - byl to přesně tento koncept. Kdysi u města nebo v odlehlé vsi , prý všechno natural, lokální. U toho s...
Tak ziskat hvezdy nebude snadné,ale špatný je ten princip výpalného, který není o kvalité,ale o tom,.jestli Michelinu zaplatíš. Muze byt skvela restaurace, ale bez výpalneho se o ni nedozvis. A naopak, pokud bude vypalne vyplaceno, tak vam kazdy rok nejakou restauraci ohvězdime, protoze budeme chtit znova poplatky.
Jistě velký úspěch.
Já zůstanu u kachničky nebo svíčkové za 170 a Plzeň pod 50 u nás v restauraci. Vaří dobře a dá se jít častěji. Zvláště když je člověk na důchodě.
Spíš utratim za slušné pití. 18tka whisky, agricol rum , slušná tequila taky není levná.
Wow a má i příznačné příjmení . Gratuluji
Dvě hvězdy? A není to málo Antone Pavloviči?