

Milá, příjemná a úplně "normální" .-) Tohle setkání s Aňou Gieslerovou bylo moc fajn a její slova o pokoře i laskavosti kolem nás mi ještě docela dlouho rezonovala v hlavě. Zkuste si je předčíst, jsou rozhodně k zamyšlení.
Ta krajina je opravdu magická. Každý výhled působí jako obraz a zdaleka tu nejde jen o víno. Naprosto skvělé je i jídlo a tajným tipem je návštěva Trevisa. Tohle sice malé, ale opravdu krásné městečko, je tak půvabné, že tu budete chtít zůstat. 😉
“Doba je trošku bubák a sranda je nejlepší štít proti zapšklosti,” říká v rozhovoru Jan Kolařík. Nezbývá než souhlasit 😊
A pak, že sociální sítě neškodí 🫣😀
Cate Blanchett znovu dokázala, že má skvělý vkus i styl! Moc jí to sluší 👏🏻👏🏻👏🏻
Vypadá úžasně! Má neuvěřitelný šarm! 💃🏼
O čem bude jeho nový film, proč cítí obavy z umělé inteligence, zásadně se nedívá na své filmy a jakého českého krále má mezi svými předky? Rozhovor s režisérem Jiřím Strachem nejen o borůvkových koláčích a víře v lepší časy, byl jedním z mých nejmilejších letních setkání. Tak si jej užijte i vy! ❤️
Lidí s poruchami spánku bohužel stále přibývá, podle statistik jich v ČR je 35-40 %. Smutné je, že nějakou poruchou spánku trpí i třetina dětí. Za jednu z nejčastějších příčin odborníci označují i tzv. kult aktivnosti, tedy snahu vše stihnout a zažít toho co nejvíc, často právě na úkor spánku a odpočinku.
Nový seriál Bratři a sestry od osvědčené dvojice scenáristů Mirka Zlatníková, Radek Bajga, který začne Nova vysílat, má ambice stát se hitem podzimu. Tak uvidíme, zda naváže na úspěch seriálu Neviditelní nebo filmy Teorie tygra či Kurz manželské touhy.
Jak vyplývá z loňského průzkumu AMI Digital Index, Češi využívají sociální média stále častěji, 80 % uživatelů navštěvuje sociální sítě každý den, nejčastěji přes mobilní telefon. V průměru stráví Češi na sítích denně 144 minut a kromě generace Z jsou stále aktivnější i lidé na 60 let, dvě třetiny z nich je využívají každý den.
Kombinace květáku a kokosu zní možná bláznivě, ale ta výsledná chuť je nečekaně skvělá. Než ji odsoudíte, zkuste si ji podle receptu šéfkuchaře Jakuba Vyškovského. Budete velmi mile překvapení, jak delikátní to je.