Lidé.czLidé.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
  • Hlavní stránka
  • Koho možná znáte
  • Můj profil
    • Sledující a sledovaní
  • Nastavení a soukromí
    • Soukromí
    • Upozornění
  • Nápověda
  • O Lidé.cz
Lidé logo
Úvodní stránka
Koho možná znáte
O Lidé.cz
Diskuze k článku na Super.cz: Jiří Mádl jako sebevrah umírající na rakovinu: Diváci zuří z nového filmu Jiřího Stracha a bouří se proti poplatkům
Vše 413Moje komentáře

O čem nejvíce diskutují Lidé.cz

Soudní roz­hod­nu­tí a péče o děti
24%
Andrej Babiš a jeho po­li­tic­ké kon­tro­ver­ze
23%
Fi­nan­co­vá­ní a ne­zá­vis­lost ve­řej­no­práv­ních médií
14%
His­to­ric­ké události a jejich při­po­mí­ná­ní
13%
Nákup a využití dronů v Česku
10%
Vojenské výdaje a obra­ny­schop­nost Česka
8%
Problémy s dopravou a veřejnou in­frastruk­tu­rou
8%
Nejvíce komentované články
+157%
Říkal jsem si: je to mstivý člověk, popisuje expert vyhozený po kritice Turka
Seznam Zprávy
+40%
Poslanec Rajchl ve sporu s advokátem neuspěl
Novinky.cz
+66%
Kocáb se v televizi tvrdě pustil do Turka kvůli parazitům: To je dno a žumpa. Ať už jde do háje
zivotvcesku.cz
-24%
Jiří Mádl jako sebevrah umírající na rakovinu: Diváci zuří z nového filmu Jiřího Stracha a bouří se proti poplatkům
Super.cz
+7%
„Brzy se začneme pojídat navzájem.“ Vyhladovělí ruští vojáci se uchýlili ke kanibalismu
Novinky.cz
-25%
Tragická nehoda dvou dívek u Uherského Ostrohu. Osmnáctiletá spolujezdkyně nepřežila náraz do stromu
Novinky.cz
+19%
Stát slíbil, že zaplatí plavání, nestalo se. „Nefér,“ zní ze škol a obcí
Seznam Zprávy
+14%
Šéfka jihočeské agrární komory popsala megavepřín v Číně. Ve 26 patrech tam odchovají přes milion prasat
Novinky.cz
+48%
Zloději objevili slabinu Scan & Go v obchodech. Přibývá případů, které řeší i policie
Kupi
+29%
Nejlepší elektrokombi současnosti? Audi A6 Avant e-tron je bateriový premiant s dlouhým dojezdem a špičkovou technikou
Garáž.cz
Koho možná znáte
Objevujte další lidi
Kariéra•Nápověda•Nastavení notifikací•••O Seznamu•Ochrana údajů•Reklama•Smluvní podmínky•DSA•Vývojáři
Copyright © 1996–2026, Seznam.cz, a.s.
Koho možná znáte
Marketa Bidrmanova
Marketa Bidrmanova
682 sledujících
Radek Nohl
Radek Nohl
5,2 tis. sledujících
Miloslava Tymlová
Miloslava Tymlová
557 sledujících
ONDŘEJ TOLAR
ONDŘEJ TOLAR
180 sledujících
Eda Novak
Eda Novak
Před 1 hodinou

Mě ten film příjemně překvapil. Jen tak dál. Dobře obsazený film. Všechny výkony uvěřitelné. Velmi mě překvapila ta mladá holka. Na tu jsem do budoucna zvědavý.

2
41
Lenka Čechová
Lenka Čechová
Před 20 minutami
Eda Novak

Včera jsem se nedívala, podívám se zpětně. Ta mladá holka se jmenuje Šporclová, je dcerou Báry Kodetové a houslisty Šporcla.

Hrála ve filmu Máma dceru Elizavety Maximové. A byla skvělá. Na Českého lva. Stejně jako Elizaveta: ta podala neuvěřitelný výkon.

7
Eva Koutníková
Eva Koutníková
Před 1 hodinou

Po dlouhé době dobrý film, který mě mile překvapil.

60
Jan Dinelli
Jan Dinelli
Před 9 minutami

V celku dobré. Zajímavé a neotřelé téma. Všemu se dá něco vytknout, ale pozitiva převládají.

2
Mirek Strouhal
Mirek Strouhal
Před 1 hodinou

Povedený film... Bylo na co koukat. Právě pro tyto filmy budu rád plazit dál poplatky. Děkuji tvůrcům za příjemný večer.

6
64
Renata Tamchynová
Renata Tamchynová
Před 1 hodinou
Mirek Strouhal

vždyt můžete, dobrovolnosti se meze nekladou

31
VACLAV Mildo
VACLAV Mildo
Před 2 hodinami

Milovníkům kameňáků Zdeňka Trošky, romantických komedií a dalších hloupostí se film nemohl líbit. To chápu. Pro mne celkem milé překvapení, určitě jsem se nenudil a to je na současnou úroveň české kinematografie docela úspěch.

5
143
zdenek Šoller
zdenek Šoller
Před 1 hodinou
VACLAV Mildo

Tohohle Vašeho ocenění si autoři jistě nesmírně považují. Vám se dílo líbilo a tím pádem ten Váš posudek pozvedl českou kinematografii na trošičku vyšší úroveň, zvláště pak, když jste ten film přirovnal ke Kameňáku.

1
44
Jitka Kroupová
Jitka Kroupová
Před 1 hodinou

Film se mi moc líbil. Děkuji i za herecké výkony.

31
Eva Psohlavcová
Eva Psohlavcová
Před 2 hodinami

Docela povedený film.

152
Luboš Gart
Luboš Gart
Před 1 hodinou

Velmi slušný film, konečně televizní večer bez pečení, vaření a dalších přejatých kokotin.

1
39
Alois Dořák
Alois Dořák
Před 36 minutami
Luboš Gart

Trochu slušnosti

1
5
Jan Marek
Jan Marek
Před 2 hodinami

Ale ten konec nejasný!?!? Neví se, jestli ostatní sebevrazi zemřeli nebo ne a proč teenagerka vyhodila tašku s penězi mi není vůbec jasné, když i ohořelé peníze lze v bance vyměnit. A vrátila se jí chuť do života? Celkově film má pomalý a místy až nudný spád. Proti hereckým výkonům nelze nic namítat. Jen ten scénář chtělo doladit.

3
45
Dusan Hof
Dusan Hof
Před 1 hodinou
Jan Marek

Vy se fakt raději dívejte na něco jiného, nějaká "řachačka", co odsejpá podle Vašeho stupně vnímání, se na komerčních kanálech určitě najde. Stačí přežít asi tak celkově hodinu opakovaných nablblých reklamních spotů, máte svý jistý a můžete v klidu na kutě...

1
10
Václav Ulmann
Václav Ulmann
Před 57 minutami

Někomu se film zamlouvá a někdo je nespokojen. Už to takto bývá. Za svoji osobu říkám, že na to to poplatky ne. Jsou to jen dle mého názoru zbytečné investice. Celkově se televize zhoršila na všech programech a většinou se na to nedá dívat. Navíc to co předvádí při sportovních přenosech je doslova volající na pomstu. Ovšem vše je věcí názoru a televize má i své kouzlo. Prostě se nepustí do této věci elektrický proud a je pořešeno.

19
Hana Valentová
Hana Valentová
Před 2 hodinami

Film byl skvělý, poplatky budu ráda platit. Co tam máte dál ?

7
191
Pavel Jermář
Pavel Jermář
Před 2 hodinami
Hana Valentová

Tak si klidně plaťte, i třeba deset tisíc měsíčně, ale to je Vaše věc. Já se na tom nechci podílet. Co tam máte dál?

24
165
Petr Melichar
Petr Melichar
Před 54 minutami

Velmi podařený filmový počin.

10