

Zdá se, že článek je psán proto, aby podpořil ty, kdo pečou cukroví na prodej. Domácnosti- bez výčitek utrácejte, ať se prachy točí. V byznysu nejde o tradice, radost, předvánoční atmosféru, ale jen o peníze.
...já ten svátek slavim každý rok, byl jsem tu poprvé jako STUDENT MATEŘSKÉ ŠKOLY... to mě teda dostalo!!! 😂😂😂
Učili jsme se, že dítě do pěti let nemá ještě natolik zralou nervovou soustavu, a při některých okolnostech může takto reagovat. Není to chyba dítěte ani matky. Uklízečka udělala správnou věc- odvedla pozornost. Je to jeden ze způsobů řešení situace. Nemá se dítěti ustupovat. Buď odvést pozornost- když už je problém, anebo- když víme,že krizovka může nastat, tak dítě připravit ( např: že půjde kolem regálu s bonbony, ale může se podívat, kupovat však ni...
Tak tohle je ještě dobrá, přímo skvělá varianta. Kdysi jsem viděla RTG snímek lebky novorozence, který měl nitroděložní tělísko zarostlé v lebce. Nebyl to vůbec hezký pohled. A vůbec netuším, co byla dál.
No teda!! To je rada, kterou si můžete nechat pro sebe, jestliže chcete být za sprosťáka.
Mám lepší radu: Když mi moje děti začaly nosit domů sprostá slova, vzali jsme atlas rostlin a našli třeba: hulevníkovec, zblochan....zní to jako skvělá nadávka, dítě si ulevi, není sprosté a ještě se naučí název kytky nebo nějakého plevele . A když to syn ve škole použil, všichni v úžasu koukali, a on se mohl potrat smíchy. 😁😁
Tak se mi zdá, je to dělají schválně. Možná chtějí čtenáře vice popíchnout než poučit. Zase se o něčem píše, a zase je na fotkách něco úplně jiného. Stává se to docela často. Anebo to psal člověk, který v životě neviděl ani černý rybíz ani aronii. A pak mu máme věřit, když píše o něčem, o čem nemá ani tušení.
Přesně takhle to mám zažité z dětství: dědeček hajný, vosí hnízdo na půdě. Sundával je večer - po tmě - vosy jsou zalezlé v klidu, nasadil pytel, sklepl hnízdo klackem do pytle, zavázal a šup s ním do rybníka za hájenkou.
To je moc krásný!
Trapas jak blázen!!! Někdo nás chce poučovat, k čemu je dobré oregano, ale posadí sem fotku majoránky!!!
Marmeládu z muchovnìku určitě nevařím půl hodiny. Maximálně 15 min, ani to ne . A pasíruji před vařením. Má tolik pektinu, že pasírovaná hmota sedí v kastrolu jako "hromádka" v nočníku 😊
Minulý týden jsem dělala marmeládu z černého rybízu. Ke kilu rybízu jsem přidala 30 dkg rozmixovaného a přepasírovaného muchovníku a šťávu z 1/2 citronu. Když to záčalo vařit, hned jsem přidala 30 dkg cukru, vařila 5 min, zkusila kápnout na lžičku a drželo to jako na m...
Jestli studují spánek člověka, který má mozek naučený spát v tichu, tak maji možná trošičku pravdy. Zajímalo by mě, jak by studie dopadla, kdyby sledovali aktivitu mozku člověka, který má ložnici, kde se nevyhne třeba nočními hrkání brzdìcí šaliny. Možná má takový člověk spánek daleko lepší.....
Takte výsledek článku- zase nikde. Možná opravdu jde jen o prodej čističek vzduchu, klimatizací a narkotik.
Brambory se obvykle vaří s kmínem- máme to všichni okoukané od našich maminka a babiček. A není to jen kvůli chuti, ale proto, že kmín neutralizuje solanin.
Tak dobrou chuť, nenechte si ji zkazit hloupým článkem.😊